BIR İNCELEME GAZLı SöNDüRME SISTEMLERI

Bir İnceleme Gazlı söndürme sistemleri

Bir İnceleme Gazlı söndürme sistemleri

Blog Article

Cazibe iletkenliği bulunmaması haysiyetiyle de emin olduğu bilinmektedir. Yararlanma sonrası ortaya çıkan lakırtııntılar olarak da ozon tabakasına ziyan vermemekte, zımnında da çevrenin korunmasına yardımcı olmaktadır.

Kendiliğinden başlayan tip yangının mehabetli alanlara yayılmasını önlemekle kalmaz, komünikasyon kanalları ile bile hem binadakileri uyarır hem de tip sahibine bilgi gönderir.

Çapraz zonlu coşkunluk algılama sitemi ile hak bir coşkunluk olup olmadı doğrulanır. Teltiklıkla ve hatalı alarmları ile sistemin açıkalması engellenmiş olabilir. Ülkemizde ISO 14520-9 standardı baz aldatmaınarak zaruri gaz yağı misilı ve tertibat kapasitesi belirlenir.

âşıkın oluşabilmesi derunin yönıcı maddelerin makul bir sıcaklığa ulaşabilmesi ve ortamda kifayetli oranda oksijen ölçüının bulunması gerekmektedir. Safi bir ortamdaki havada % 20,9 rasyoında oksijen vardır.

Elektriği iletmemesi ve arkasında kalıntı bırakmaması tercih edilebilirliğindeki en önemli etkenlerdir. Ilişik olarak, inert gaz huzurıcı likitların bulunmuş olduğu bölgelerde meydana gelen yangınlarda ve nihan alevlenme durumlarında berenarı etkilidir.

Kimyasal bir gaz yağı olmadığı sinein; beşer esenlığını gözdağı edici unsurları bünyesinde çitndırmamaktadır.

Kendiliğinden olarak monte edildiğinde ne kadar alıngan olursa olsun bütün malzemeleri korur. Erimeye başlayan materyallerin üzerinde soğutucu ağırlık yaparak materyalin deforme olmasını yavaşlatır.

Bu sorun haysiyetiyle FM200 tülı vüruttirilmiş ve uygulandığı yüzeyde fiziki hasar bırakmadığı yürekin yaygın olarak kullanılmaya serlanmıştır.

Doğada kendi adım atarına bulunan nitrojen ve argon gazlarının safi adım atarına ya da hem bir birleri ile hem bile karbondioksit ile makul oranlarda karıştırılması ile IG541 doğal gaz ajanları elde edilir. Bu söndürme ajanları mahalde mevcut oksijen nicelikını yanma hadının şeşna indirmekte ve coşkunlukı söndürmektedir.

Bu sistemler elden ve dolaylı olarak iki ayrı kategori ile sunulmaktadır. Doğrudan geçerli sistemlerde algılama ve söndürme aynı ekipman ile kuruluşlırken, dolaylı sistemlerde ayrı bir algılama hattı ve söndürme hattı kullanılır.

Tül mahale verimsizaldıktan sonrasında veya tutkun söndüğünden sakıncasız olunduktan sonrasında veya en azca 10 dk beklendikten sonra mahal kendiliğinden olarak evire çevire havalandırılmalıdır. Daha sonra mahale girilmelidir.

Tutkunın oluşabilmesi ciğerin yerıcı maddelerin belli başlı bir sıcaklığa ulaşabilmesi ve ortamda kifayetli miktarda oksijen nicelikının bulunması gerekmektedir.

Genelde 500 pa tabnca mahalin dayanıklı başüstüneğu kontrol edilmelidir. FM 200 sistemi kurulan mahaller özel âşık riziko alanlarıdır. Olası bir iç tutkunın binaya yayılması önlemek muhtevain ve olası bir dış yangında korunan kıymetli verilerin ve ekipmanların korunması ciğerin mahalin ve kapılarının tam sızdırmaz, yaman geçirmez ve yangına dayanıklı olması gerekir. Pahal halde yangınla mücadelenin sükselı olamayacağı aşikardır.

Bu gaz yağı, âşık esnasında oksijenin düşkün sürecine karışma etmesini engeller. Aynı zamanda yanma reaksiyonlarını durdurur ve coşkunlukın henüz bir araba yayılmasını önlerek hızlı bir şekilde kontrol altına alır.

İmalatçı ISO 9001 kalite belgeli, CE Belgeli ve  aksiyonaretli website grup markalar en oranlı hediye avantajı sunarken, bu belgelerin taliı düzen düzen olarak UL Listeli, UL Listeli ve FM Onaylı, vDs Onaylı, LPBC Belgeli üzere mekanizma talep edilmesi durumunda kestirmece %40-60 elan çokça maliyetler ile sistemin kurulumu sağlamlanabilir. Burada sertifikasyon arttıkça maliyet artmaktadır. Sistem icazetı istenmesi website genelde sigorta şirketlerinin düşüt maliyetli primler derunin dileme ettikleri özelliklerdir. çevresı ile yalnız gazın vahit kilo yükselmekı düzenek maliyeti nazar boncuğu başına yansıtmaz.

Tutkun algılama sistemleriyle angajmanlı olarak çaldatmaıştıklarında, yangınları kendiliğinden olarak ayrım değer ve çabucak müdahale ederler.

Bir zümre etmenlere bağlamlı olarak Mekanik ekipmanların yılda 2, algılama sistemlerinin ise yılda 4 posta hizmet örgülmasının amelî olacağı düşünülmektedir. Nedeniyle vasati 3 maaş periyotlar halinde hizmet yapılması tavsiye edilmektedir.

Report this page